Бійці ЗСУ звернулися до всіх свідомих українців з важливим проханням
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ЗСУ звернулися до всіх свідомих українців з важливим проханням

Бійці ЗСУ звернулися до всіх свідомих українців з важливим проханням
Джерело:  online.ua

Українські воїни на Донбасі вкотре нагадали, що вони зараз на Сході захищають батьківщину, щоб українці могли вільно проголосувати і обрати собі майбутнє. Бійці закликають усіх не ігнорувати свій громадянський обов'язок, передає ONLINE.UA.

Перші бійці вже віддали свої голоси за майбутнього президента. Воїни по черзі приходять на прифронтові спецдільниці, змінюючи один одного на позиціях. Армійці наголошують – виборці повинні пам'ятати, що обирають не лише Президента, але й головнокомандувача армії.

"Для того ми тут і стоїмо – захищаємо свою батьківщину і робимо свій вибір, щоб наша Україна була такою, як хочуть всі люди – демократична, чесна та справедлива", - зазначив військовослужбовець ЗСУ Ярослав.

У штабі Операції об'єднаних сил запевняють, що проголосувати зможуть усі охочі.
Як відомо, 18 квітня представники Росії на мінських переговорах відмовилися підтримати пропозицію України оголосити «великоднє» перемир’я на Донбасі. В результаті обстріли на Донбасі продовжуються, однак найбільших втрат зазнають самі бойовики.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом минулої доби окупаційні війська РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Чотири рази противник застосував заборонене Мінськими домовленостями мінометне озброєння калібром 120 та 82 мм (61 обстріл загалом).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?