Бійці ЗСУ зворушливо привітали українців з Різдвом: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ЗСУ зворушливо привітали українців з Різдвом: опубліковано відео

Бійці ЗСУ зворушливо привітали українців з Різдвом: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українські захисники з передової зворушливо привітали Україну і українців з Різдвом Христовим. Вони записали тепле відео, в якому звернулися з привітаннями до українського народу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ООС.

"Коли український народ проходить через серйозні випробування, важливо зберігати єдність в справах і думках і наполегливо працювати на благо нашого народу, а також процвітання України", - йдеться в привітанні бійців ЗСУ.

Вони побажали, щоб у світле Різдво Христове в Україні замовкли гармати та автоматні черги, а в країну прийшла тиша і спокій.

"Різдво - народження надії на порятунок, надії на мир, надії на справедливість. Нехай Різдвяна зірка веде по життю найвірнішим шляхом, а всі мрії в це чарівне свято стануть реальностями. Нехай здійсниться і найзаповітніша мрія - астнастане мир на нашій рідній землі після нашої перемоги ", - додали українські захисники.

У відеопривітання бійці ЗСУ тримають в руках різдвяні свічки і читають зворушливі вірші про Святвечір та Різдво.

Раніше ONLINE.UA публікував кращі привытання з Різдвом у віршах, СМС і листівках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?