Бійців АТО атакували ворожі снайпери, є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійців АТО атакували ворожі снайпери, є загиблі

Бійців АТО атакували ворожі снайпери, є загиблі
Джерело:  ЛІГА.net

Спікер Адміністрації президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник заявив, що на території окупованого Донбасу в результаті снайперського обстрілу з боку бойовиків загинули двоє українських військовослужбовців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
"Двоє українських бійців загинули в результаті злочинного снайперського обстрілу з боку бойовиків. У першому випадку військовослужбовець загинув під Авдіївкою, у другому - в Станично-Луганському районі Луганської області. І двоє бійців були поранені: один - внаслідок підриву на протипіхотній міні біля Широкиного, другий - в результаті обстрілу з боку бойовиків біля Опитного", - сказав він.
У той же час в Павлополі Донецької області на невстановленому вибуховому пристрої підірвався трактор, в якому було двоє чоловіків. Один з них загинув, другий - в лікарні.
Вчора на донецькому напрямку бойовики здійснили чотири обстріли українських позицій по периметру окупованого Донецька.
"Всі провокації відбулися в другій половині дня: ввечері під Авдіївкою півтори години тривала перестрілка між окупантами і підрозділами ЗСУ. На позиції шахта Путилівська стався мінометний обстріл з боку незаконних збройних формувань, всього було випущено більше 15 мін", - розповів спікер АТО.
За даними штабу операції, на маріупольському напрямі бойовики продовжують систематично обстрілювати українські позиції по всій лінії зіткнення.
"Під Новомихайлівкою окупанти відкрили вогонь з використанням 152-мм гармат, в Красногорівці і Павлополі відбулися мінометні обстріли, в Новотроїцькому стріляли снайпери бойовиків. За добу на маріупольському напрямі відбулося дев'ять ворожих обстрілів, чотири з них - з використанням важкого озброєння", - зазначив Мотузянік .
На луганському напрямку противник зробив чотири обстріли за добу - в Станично-Луганському та Попаснянському районах.
Раніше повідомлялося, що проросійські бойовики знову активізувалися в промзоні Авдіївки, застосовуючи важке озброєння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?