Бійцям АТО підсовують технічний брак із Росії: волонтер показав фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бійцям АТО підсовують технічний брак із Росії: волонтер показав фото

Бійцям АТО підсовують технічний брак із Росії: волонтер показав фото
Джерело:  online.ua

Бійцям АТО підсунули ремкомплект бензонасоса для бронетранспортера, який зроблений в Росії і якість якого залишає бажати кращого.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера, бійця АТО Павла Пугача.


"Це ремкомплект бензонасоса для БТР. Це ремкомплект для бойової машини, за бронею якої ховаються від куль і осколків мої побратими. А якщо насос виходить з ладу, то БТР стає легкою мішенню, а люди в ньому - гарматним м'ясом. Якість цього агрегату має бути бездоганною", - пояснює він.


За його словами, ремкомплект коштував пристойних грошей, а насправді його частини навіть у бензині розчиняються.


"Уважно вивчивши ремкомплект, поставлений нам по великому блату, за цілком реальні гроші, дуже" нормальними людьми "інтерес яких лобіював співвласник магазину, і за сумісництвом полковник працює в управлінні, ми засумнівалися в його придатності. А ось і сам цвях програми: ремкомплект сумнівного якості вироблений, як свідчить етикетка в Рашке. І все. Перевірка показала, що всі гумові вироби цього набору зроблені з матеріалу розчиняється в бензині! Нате, вам, лохи мотлох, воюйте!", - написав Пугач.




Він також обіцяв незабаром оприлюднити дані людей, які підсунули бійцям браковані запчастини для БТР.


"Адресу магазину, прізвища та телефони персонажів будуть, як вишенька на тортик, в понеділок. Країна дізнається своїх героїв і полководців", - підкреслив волонтер.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилася фотографія каші з черв'яком, якою годують бійців Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?