Бізнес на вишиванні портретів
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Бізнес на вишиванні портретів

Бізнес на вишиванні портретів
Джерело:  online.ua

Вишивка - один з найбільш затребуваних видів прикладного мистецтва, традиції якого мають тисячолітню історію. У наші дні на вишивці можна побудувати прибутковий бізнес, оскільки актуальність теми не знижується ні взимку, ні влітку. Будь-які предмети одягу, особисті і домашні аксесуари набувають особливої цінності, якщо їх прикрасити красивими вишитими візерунками, орнаментами або кольоровими зображеннями.

Вишивку можна зустріти на футболках і джинсових куртках, весільних і вечірніх сукнях, кепках і бейсболках, жакетах, кардиганах, водолазках і светрах, гардинах, постільній білизні, рушниках і халатах. Величезною популярністю користуються вишиті портрети, які підносять як подарунок в особливих випадках - до повноліття або ювілею, в день весілля.

Як почати

Новачок, який вирішив заснувати прибутковий бізнес на вишивці, стикається з десятками запитань. Рівень розвитку швейної техніки дозволяє повністю механізувати процес, завдяки чому різко зростає рентабельність. Комп'ютеризована машинка для вишивки дозволяє вишивати портретні зображення по завантаженому фото, прикрашати вишивкою різні види одягу, виробляти шеврони, корпоративну символіку. Перспективи у комп'ютерного вишивання вельми широкі, проте на першому етапі рекомендується зосередитися на чомусь одному, методично напрацьовує досвід і клієнтську базу.

Купівля обладнання

Наприклад, ви вирішили зробити акцент на виготовленні подарункових вишитих портретів. Для цього знадобиться серйозна вишивальна машина, яка вміє працювати за програмою з багатьма кольорами. В інтернет-магазині Janome можна обрати відповідне обладнання серед безлічі моделей - побутових, професійних та промислових. У випадку з портретної вишивкою найважливішим аспектом є розмір робочого поля - тобто п'яльця. Чим більше площа, тим, відповідно, масштабнішим може бути готовий портрет.

Якщо ваші фінансові можливості дозволяють, краще відразу брати промислову модель з великими п'яльцями. Аргументів на користь такого рішення два: по-перше, ви зможете приймати замовлення на портрети солідного розміру, а по-друге, швидкість роботи зросте багаторазово, якщо порівнювати з побутовими моделями. Якщо на побутовій машинці вишивання портрета формату А4 займає 16-17 годин, то промислова модель справляється з такою роботою за 5.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?