Бізнес-партнер Зеленського зізнався, хто може очолити Адміністрацію Президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Бізнес-партнер Зеленського зізнався, хто може очолити Адміністрацію Президента

Бізнес-партнер Зеленського зізнався, хто може очолити Адміністрацію Президента
Джерело:  Бабель

Бізнес-партнер і член команди Володимира Зеленського, Сергій Шефір, не відкинув можливості, що саме він стане головою Адміністрації Президента України. Окрім того, він розповів про ще двох людей, які також можуть обійняти цю посаду, передає ONLINE.UA з посиланням на  theБабель.

"Я байдужий до посад і портфелів, але я не байдужий до Зеленського. Я буду там, де потрібен, і знаю, що він мене не підведе... Зайти в Адміністрацію – можливо, але мені здається, що глава Адміністрації має бути професіоналом і добре підкованим юридично. Юридично я не підкований – лише на рівні бізнесу. На людському рівні домовитися конструктивно зможу", – розповів Шефір.

На запитання журналістів, чи мається на увазі під "юридично підкованим професіоналом" юрист Коломойського Богдан, Шефір відповів: "Він дуже нам допоміг. Моя думка: якщо його призначать главою АП, то всі одразу невиправдано накинуться".

 Щодо можливого призначення на посаду голови АП ще одного юриста з команди Зеленського – голови партії "Слуга народу" Івана Баканова – Шефір сказав: "І він може очолити АП".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соратник Володимира Зеленського та креативник його виборчого штабу Юрій Костюк заявив, що у виборчому штабі переможця виборів готують сюрпризи та "фішечки" до його інавгурації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?