Блеф на тлі крові: Ярош обрушився на владу з серйозною критикою
Категорія
Політика
Дата публікації

Блеф на тлі крові: Ярош обрушився на владу з серйозною критикою

Блеф на тлі крові: Ярош обрушився на владу з серйозною критикою
Джерело:  online.ua

Народний депутат  Дмитро Ярош  розкритикував українську владу, але визнав, що керівництво країни намагається виправити ситуацію, зокрема, з агресією Росії.


Про це він розповів в інтерв'ю на ONLINE.UA.


"Я не прихильник того, щоб зараз турбулентність в державі підвищувати. Я точно знаю, що Росія цим скористається - і ми можемо втратити державу, - сказав політик. - Так, як владні структури, мало хто розхитує державу. Бо ось ця соціальна несправедливість, ця ось постійна так звана боротьба з корупцією, коли великих корупціонерів кожен день виявляють, але ніхто не сідає ні в яку в'язницю, а кудись біжать або просто виходять - воно все таке... Блеф! Багато блефу - і це на тлі крові, що проливається кожен день на фронті".


"Все це дуже погано. І все це дуже розгойдує ситуацію в державі. Так не можна. Хлопці, ті що там, нагорі стоять, вони просто не знають, що це таке - війна. Як це - бути постійно на межі життя і смерті. Ось і грають собі там, купуючи "Мерседеси" і "Лексуси". Як говорив мій один знайомий губернатор (мільйонер задекларований - ще до того, як став губернатором): Дмитро, з вікна "Лексуса" життя здається зовсім іншим, ніж з вікна "Жигулів", - продовжив він.


"Підсумовуючи: не хочу конкретизувати прямо зараз. Тим більше, напередодні розмови з президентом щодо законопроекту (законопроект про створення української добровольчої армії, яка буде діяти практично в системі Міністерства оборони України, - ред.) - навіщо мені на нього наїжджати?", - зазначив Ярош.


У той же час, Ярош позитивно прокоментував дії президента України Петра Порошенка щодо війни з Росією. "Звичайно, йому не позаздриш. Тут навіть не йдеться. Можна гіпотетично говорити про його неправильні якісь дії або правильні. Але що воно буде вирішувати..? Останні його заяви, які я чую від Дня Незалежності приблизно, мені дуже імпонують. Антиросійська ось ця риторика, антиімперська, власне, курс такий правильний і так далі. Врешті-решт, на останніх моїх зустрічах з ним мені здалося, що він, все ж, прислухається. А деякі речі навіть записує, де я намагаюся щось порадити" , - сказав він.


"Ну, і я знаю, що, незважаючи на всі недоліки нашої влади, все ж, вона намагається відбивати атаки і Америки, і Євросоюзу. Деякі пацифістські атаки "а давайте-ка, підіть на поступки Росії", і все таке. Слава Богу, відображаються поки потроху. Щоб у них тільки міцності вистачило, у наших можновладців, так як, на жаль, вони не такі міцні, як би нам хотілося", - резюмував депутат.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Дмитро Ярош: народ на Донбасі може повстати, а банди ми там розгромимо швидко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?