Блекаут в Україні: ОП зробив важливу заяву про підключення електрики
Категорія
Україна
Дата публікації

Блекаут в Україні: ОП зробив важливу заяву про підключення електрики

Блекаут в Україні: ОП зробив важливу заяву про підключення електрики
Джерело:  online.ua

В Офісі президента зробили заяву щодо підключення до мережі побутових споживачів та відновлення електропостачання.

Джерело: ОП

Після блекауту через масовану ракетну атаку Росії 23 листопада електропостачання вже забезпечено в усі області України.

Електрика подана в усі області України. Перше, що було запитано, – об'єкти критичної інфраструктури. Станом на зараз поступово триває підключення до мережі побутових споживачів, - повідомили в Офісі президента.

В ОП нагадали, що у регіонах вдалося розгорнути 4 тис. "пунктів незламності" - спеціально обладнаних місць, де можна зарядити телефони, зігрітися, випити теплі напої.

Зазначається, що енергетики, комунальники та рятувальники працюють у цілодобовому режимі над ліквідацією наслідків ударів РФ.

Ракетна атака Росії 23 листопада

23 листопада Росія здійснила чергову масовану атаку по Україні. Ракети потрапили в об'єкти критичної інфраструктури в декількох областях.

Всього було випущено близько 70 крилатих ракет, 51 з них знищено. У багатьох регіонах відбулися аварійні відключення електроенергії.

Також повідомлялося про відключення електроенергії в сусідній Молдові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?