Близько 2-х мільйонів китайців залишаться без роботи
Категорія
Світ
Дата публікації

Близько 2-х мільйонів китайців залишаться без роботи

Близько 2-х мільйонів китайців залишаться без роботи
Джерело:  1prime.ru

У Китаї 1,8 мільйона робочих будуть змушені покинути свої місця в рамках реалізації програми зі скорочення надлишкових потужностей промисловості.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Прайм.
"Зараз видобуток вугілля і сталеливарна промисловість є першими, де скорочуватимуться надлишкові виробничі потужності, за попередніми прогнозами щодо цих галузей, у вугільній промисловості буде скорочено 1,3 мільйона чоловік, у сталеливарній - 500 тисяч, в цілому це торкнеться 1,8 мільйона робітників", - заявив міністр трудових ресурсів і соціального забезпечення КНР Інь Веймінь.
Раніше заступник міністра промисловості і інформатизації КНР Фан Фей заявив, що влада Китаю створить спеціальний фонд розміром 100 млрд юанів ($15, 3 млрд), основна частина з якого піде на допомогу працівникам, які постраждають в результаті скорочення потужностей важкої промисловості.
Раніше повідомлялося, що армію Китая підозрюють у розміщенні зенітно-ракетних комплексів класу «земля-повітря» на спірному острові Вуді в Південно-Китайському морі, на який також претендують Тайвань і В'єтнам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?