Блогер дізнався про якийсь договір ДНР з компанією Ахметова: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Блогер дізнався про якийсь договір ДНР з компанією Ахметова: опубліковано відео

Блогер дізнався про якийсь договір ДНР з компанією Ахметова: опубліковано відео

Відомий блогер Сергій Іванов повідомив про те, що компанія ДТЕК, енергетичний підрозділ групи "СКМ" олігарха Ріната Ахметова, має договір із бойовиками ЛНР.
Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, прикріпивши відео засідання "Ради міністрів" ЛНР, передає ONLINE.UA.
"Це фрагмент відкритої наради т.зв. "Ради міністрів ЛНР" від 26 лютого 2016 року, на якому раптом з'ясовується, що компанія ДТЕК, енергетичний підрозділ групи "СКМ" Ріната Ахметова, нібито не визнає дипломи луганських ПТУ. Плотницького обурює факт настільки зневажливого ставлення до корочок луганських бурс і бурсаків особисто, і він в віддає наказ "міністрові з НС" Іванушкіну розірвати якийсь договір з ДТЕК", - написав блогер.


"Увага, питання. Чи не хоче СБУ перевірити, який саме договір ДТЕК підписав з терористами? Який предмет і умови згаданого договору? А якщо він стосується роботи підприємств ДТЕК на території т.зв. ЛНР в установленому останніми порядку, тобто з відрахуванням податків, зборів та інших платежів, то чому до цих пір відносно посадових осіб ДТЕК Службою не відкрите кримінальне провадження про фінансування тероризму?", - обурюється Іванов.
Раніше повідомлялося, що обладнання із заводів Луганська, окупованого так званою ЛНР, вивозилося на «гуманітарних» фургонах до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?