Блогер порвав, але обіцяв склеїти портрет Порошенка: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Блогер порвав, але обіцяв склеїти портрет Порошенка: опубліковано відео

Блогер порвав, але обіцяв склеїти портрет Порошенка: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В Україні час від часу лунають заклики до так званого "третього Майдану". Разом з ними з'являються вкидання, наприклад, про активіста Юрія Павленка, якого нібито посадили за розірваний портрет президента Петра Порошенка (насправді - за організацію і участь у масових заворушеннях). Блогер Ярослав Матюшин вирішив на ділі перевірити, чи приходить "кривава СБУ" до тих, хто рве портрети Порошенка, і розвінчати маніпуляції про новий Майдан.
Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
"Порошенко, звичайно, не ідеальний, до нього дуже багато претензій, але це далеко не Янукович. Він не віджимав бізнеси, він не нівелював диктаторськими законами право людей на свої конституційні права і свободи. Там дуже багато "не" в порівнянні з Януковичем. Хоча, однак, Петре Олексійовичу, ось таким ось безкультурним перфомансом (рве портрет Порошенка), нахабно і цинічно я висловлюю осуд, я висловлюю крайню ступінь невдоволення як громадянин, як виборець, таким ганебним явищем, як «шокініада», в якому ви безпосередньо винні", - розповів Матюшин.
"«Шокініада», яка закупорила нам одну з базових, фундаментальних реформ - реформу Генеральної прокуратури України. Якщо ви зумієте відіграти назад все те, що заблокувала «шокініада», я клянусь, я зберігаю ці шматочки, повернуся і склею їх перед камерою. Ну, а якщо не зумієте, я думаю, що народ України дасть вам оцінку на наступних президентських виборах. Але, мені дуже хочеться сподіватися на те, що дострокових виборів не буде. Чому? Тому що треба зберігати здоровий глузд і враховувати те, що на сході у нас йде війна, яка знову повернулася в активну фазу", - додав блогер.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Я порвал портрет Порошенко, когда за мной придет СБУ?

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?