Блогер розповів, чому від Росії тікали колишні території: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Блогер розповів, чому від Росії тікали колишні території: опубліковано відео

Блогер розповів, чому від Росії тікали колишні території: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Gorky_look розповів, чому від Росії тікали колишні території, як тільки починали жити трохи краще.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Україна ніколи не була колонізована Росією: ми опинилися в складі цієї країни після змови. Нас не завойовували, ми домовилися про щось, і нас, як завжди, кинули, тому що кацапи, може бути, не розумніше нас, але хитріше точно", - розповів блогер.
"Якщо говорити про Польщу, то вона стала частиною Російської імперії в результаті розділу: самі вони цю тему не потягнули, тому довелося домовлятися з Австрією і Пруссією і якось її ділити. Фінляндія... Вона відійшла до Росії десь так в 1806-1809 роках, коли в Швеції жилося несолодко, з наполеонівськими цими авантюрами", - додав він.
"Насправді шведи віддали найнепридатнішу частину своєї держави. Фіни - це дуже відважні, дуже розумні і дуже працьовиті люди, тому вони розвернулися в повний зріст... як тільки фіни стали жити краще, вони одразу звідти пішли", - поділився Gorky Look.
"Коли ми говоримо - а чому Україна була в складі імперії, чому там була Польща, Фінляндія - подивіться на карті, де вони зараз. Їх там немає. Чому будь-який регіон, як тільки починає жити краще, звідти йде? Збіг? Не думаю" , - резюмував він.


Повний текст блогу читайте на ONLINE.UA: Российская недоимперия, или зачем собирать "мусорные" земли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?