Блогер розповів про те, де лежить коріння помилок влади: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Блогер розповів про те, де лежить коріння помилок влади: опубліковано відео

Блогер розповів про те, де лежить коріння помилок влади: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер и волонтер Ярослав Матюшин розповів, що коріння помилок влади лежить в нас самих.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"У нас абсолютно «дніщенські» проколи у Верховної Ради, у нас дуже багато за що можна нарікати Кабінету міністрів, особливо за провалені реформи, за відсутність системного підходу до реформ, у нас є класно обґрунтовані претензії до президента, але яку гілку влади не візьми, якщо там копатися, ми доберемося до коренів, які впираються в нас самих", - говорить блогер.
"Це простежується також, коли люди пишуть в соціальних мережах: ось закінчиться війна, повернуться наші хлопчики і наведуть порядок, порозстрілюють всіх чиновників. Хлопці, я поспішаю вас розчарувати: такого не буде. Поки ви самі не будете брати участь в цивільних процесах, не як клавіатурний боєць на дивані в фейсбучіку, а як людина, яка на своєму місці хоч щось робить, то ніякі хлопці з фронту нічого не змінять", - додав він.
"Зараз прокотилася низка скандалів з поліцейськими: один вкрав з машини 11 тисяч доларів, інші кришували наркоторгівлю, зняли цього чувака з Вінниці, сепаратиста - і це все відбувається завдяки тому, що десь поруч, і всередині системи, і зовні знайшлися люди, яким не все одно. Це той самий ембріон громадянського суспільства, яке нам потрібно, життєво необхідно", - розповів Матюшин.


Повний текст блогу читайте на ONLINE.UA: Пора что-то делать: рецепт победы над "зрадой" в Украине.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?