Блогерка розповіла, який одяг приваблює багатіїв
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Блогерка розповіла, який одяг приваблює багатіїв

Блогерка розповіла, який одяг приваблює багатіїв
Джерело:  online.ua

Блогерка зі Швеції Анна Бей поділилася цікавою інформацію про те, що потрібно носити дівчатам, щоб привернути увагу заможних чоловіків. Про це зірка соцмереж розповіла на своєму YouTube-каналі, передає ONLINE.UA.

32-річна красуня відверто зізналася, що сама зустрічається з банкіром. За словами Анни, спокусити мільйонера можна, дотримуючись всього п'яти правил в гардеробі.

Першою в списку топ-5 предметів гардероба для "зваблення" багатіїв виявилася червона сукня. На думку дівчини, тільки сам колір здатен привернути увагу декількох олігархів. Блогерка зазначає, що червоний завжди будить думки про пристрасть і бажання.

На другій сходинці – штани, які ідеально сидять, переважно пошиті на замовлення. Доповнять образ підбори. Якщо підібрати до таких штанів облягаючий топ з акцентом на грудях і талії - отримаємо третій пункт з топової п'ятірки.

Також Бей радить кокетливі плаття зі спадаючого матеріалу і спідницю-олівець. При цьому варто відмовитися від речей із занадто глибоким декольте і тих, "які роблять схожими на гриб або кекс". Про макіяж, фігуру та інші деталі блогерка не говорить, проте зазначає, що багатія можна звабити та зацікавити, однак втримати біля себе - надскладне завдання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що люди,  які мають зайву вагу, є більш щасливими, ніж стрункі.  Про це за підсумками своїх досліджень розповіли вчені Брістольського університету у Великобританії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?