Блокада Донбасу: боєць АТО розповів про хитрощі
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: боєць АТО розповів про хитрощі

Блокада Донбасу: боєць АТО розповів про хитрощі
Джерело:  online.ua

Блокада Донбасу може бути вигідна для українського керівництва, щоб дати йому привід відмовитися від торгівлі з країною-агресором — Росією.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий блогер і учасник АТО Гліб Бабич.
"Повинні бути зупинені економічні відносини. І маса людей, яких я знаю, думають так само. А блокада... адже У нас демократична держава. Тому у нас все вирішується більшістю. На що згідно більшість — то і буде. Влада до цього часто апелює", - підкреслив він.
При цьому блогер додав, що на ці відносини можна подивитися і з іншого боку: "Ось у нас більшість населення вважає, що всіх, хто при владі, в принципі, розстріляти треба. Теж адже більшість так вважає, правда?"
Читайте також: Гройсман зробив дуже гучну заяву щодо блокади Донбасу: опубліковано відео
Також він підкреслив, що, по ряду причин, президент не може "відкрито відмовитися від торгівлі з окупованими територіями або ширше — з державою-агресором".
"Зупинивши торгівлю, він порушить договору, з якими заходив у владу. І почнеться війна. Його війна з тими, з ким він домовився. І ось там вже серйозно можуть роги обламати. За величезні гроші. А ось якщо він сам як би станеться — ну, так воно саме станеться..." – додав Бабич.
Крім того, він підкреслив, що Порошенко — далеко не дурна людина.
"У нас Петро Олексійович-то не дурний чоловік. І на шкоду собі він діяти не буде ніколи. Від цього — частина наших проблем. Але одночасно в цьому — надія і плюси. Єдність протилежностей. Все як у сьогоднішньому житті країни. Врастопирку..." — резюмував він.
Більше  читайте на ONLINE.UA: Торгівля з "ордою" неприпустима, але блокада Донбасу схожа на спосіб її легалізації - боець АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?