Блокада Донбасу: Гройсман назвав значну цифру збитків
Категорія
Економіка
Дата публікації

Блокада Донбасу: Гройсман назвав значну цифру збитків

Блокада Донбасу: Гройсман назвав значну цифру збитків

Блокада поставок вугілля з тимчасово непідконтрольних уряду України територій Донбасу призведе до збитків в $3,5 млрд і скорочення робочих місць на 75 тис.


Про це глава українського уряду Володимир Гройсман сказав в ефірі телеканалу "Інтер", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


Читайте також: Журналіст розповів, кому може бути вигідна блокада Донбасу


"Те, що відбувається з блокадою - це в інтересах Російської Федерації. Йдеться про те, що наше вугілля, українське, яке закуповувалося за гривні, і з якого сплачувались податки Україні, треба заборонити, а купувати в Росії. Це диверсія проти нашої держави", - підкреслив прем'єр-міністр.


Гройсман зазначив, що гірничо-металургійний комплекс України в зв'язку з блокадою понесе збитки в близько $3,5 млрд, а кількість робочих місць в галузі скоротиться на 75 тис.


Як повідомляв ONLINE.UA,  економіст Олег Устенко стверджував, що через блокаду держбюджет України недоотримає близько $1,5 млрд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?