Блокада Донбасу: Міноборони прокоментувало гучне відео з бійцями АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: Міноборони прокоментувало гучне відео з бійцями АТО

Міністерство оборони України
Блокада Донбасу: Міноборони прокоментувало гучне відео з бійцями АТО

У Міністерстві оборони України відреагували на гучне відео з бійцями АТО, які підтримали блокаду торгівлі з окупованим Донбасом, розміщене в мережі журналістом Юрієм Бутусовим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генштабу.
Відзначимо, що ролик менш ніж за добу набрав понад 250 тисяч переглядів і більше 5200 "лайків".
"Вперше! Українська армія вперше в своїй історії виступила з політичною вимогою до влади країни і особисто до президента і Верховного Головнокомандувача. Так, з мінометами і зброєю в руках заява про підтримку блокади і вимога заблокувати всю контрабанду з ворогом виглядають особливо вражаюче", - написав журналіст.
Читайте також: У Гройсмана пригрозили однією проблемою через блокаду Донбасу
Також він додав, що на ролику зняті військові 16-го мотопіхотного батальйону 58-ї бригади.


Тим часом у командуванні бригади запевнили, що люди на відео висловлюють свою власну позицію.
"Наші підрозділи не залучаються до акції торгової блокади", - запевнили командири підрозділу.
У бригаді відзначили, що "в черговий раз окремі українські політики і громадські діячі намагаються втягнути військовослужбовців ЗС України в політичні ігри, спекулюючи патріотичними настроями бійців".
"Люди, показані на відео, не представляють Збройні сили України, а демонструють виключно власну позицію", - резюмували в командуванні.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися відео зіткнень між активістами блокади Донбасу і поліцейськими, які намагалися розблокувати дороги Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?