Блокада Донбасу розширилася: з'явилися фото з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу розширилася: з'явилися фото з місця подій

Блокада Донбасу розширилася: з'явилися фото з місця подій
Джерело:  online.ua

Ветерани АТО і активісти заблокували рух на залізничній колії на станції Курдюмівка, таким чином, перекрито залізничне сполучення за напрямком з Курдюмівки в окуповану Горлівку Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «Штабу блокади торгівлі з окупантами».
Активісти зазначають, що на цьому напрямку «повним ходом йде торгівля з окупантами». «Точніше, йшла. Тепер не буде», - пишуть у Facebook.

Читайте також: Тука жорстко проїхався по організаторах блокади на Донбасі
«Зараз встановлюється намет на редуті. До акції приєдналися військові побратими з різних міст і областей України, волонтери та активісти», - сказано в повідомленні.
Відзначимо, 25 січня ветерани АТО заблокували залізницю Луганськ-Лисичанськ-Попасна на ділянці Гірське-Золоте для припинення торгівлі з незаконними збройними формуваннями. Учасники блокади заявили, що не пропускатимуть метал, вугілля, деревину, а також промислові партії алкоголю і сигарет. Пізніше погодилися пропускати вагони з вугіллям за умови посилення контролю над тим, що провозиться на окуповані території.



Як повідомляв ONLINE.UA,

в Службі безпеки України зробили різку заяву з приводу блокади окупованих територій Донбасу, яку підтримують деякі українські політики

.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?