Блокада Донбасу: Захарченко заходився виконувати погрози
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: Захарченко заходився виконувати погрози

Блокада Донбасу: Захарченко заходився виконувати погрози
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко оголосив про початок роботи із захоплення українських підприємств на окупованих територіях Донецької області в зв'язку з блокадою Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
"Я видав указ про створення штабу, який буде регулювати права трудящих", - сказав Захарченко, коментуючи ситуацію з українськими підприємствами, робота яких виявилася порушена у зв'язку з транспортною блокадою Донбасу.

Читайте також: На окупованому Донбасі заробляють величезні гроші: названі кілька сум
Також повідомляється, що в так званій ЛНР також створений аналогічний орган для відновлення роботи підприємств.
Нагадаємо, раніше ватажки бойовиків ДНР і ЛНР заявили, що якщо до 00:00 середи (1 березня 2017 року) блокаду не буде знято, то вони запровадять зовнішнє управління на всіх підприємствах української юрисдикції, які працюють на окупованій території.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Кабміні впевнені, що ультиматум бойовиків ДНР-ЛНР з погрозами захопити українські підприємства на окупованих територіях є лише спробою залякати Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?