Блокада на Донбасі: Аваков розповів про несподівану проблему
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада на Донбасі: Аваков розповів про несподівану проблему

Блокада на Донбасі: Аваков розповів про несподівану проблему
Джерело:  interfax.com.ua

Через вибух на залізниці в Луганській області неможливо відновити провезення вугілля та інших товарів, навіть якщо активісти знімуть блокаду, заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Цієї інформації не було в ЗМІ, але вона дуже показова. Два дні тому на окупованій території Луганської області, в п'яти кілометрах від нашого кордону, був підірваний залізничний шлях. Так що навіть якщо ми зараз знімемо блокаду і вирішимо возити наше вугілля, то луганську гілку вони вже підірвали...", - розповів Аваков в інтерв'ю виданню.

Читайте також: В Україні назвали три причини того, чому нинішня блокада Донбасу не потрібна
На питання про те, як, на його думку, потрібно вирішувати ситуацію з блокадою, Аваков відповів: "Поліція як та невістка, вічно винна... Вона завжди повинна всім займатися".
"У цьому випадку ми забезпечуємо порядок. Тому що у нас зараз склалася політико-правова ситуація. Політичну складову здійснюю я, правову - офіцери-поліцейські. Тому моє завдання - не допустити провокацій. У цілому ж вважаю, що цей процес треба дозволити виключно в сфері публічної комунікації", - заявив глава МВС.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Харкові влаштували перестрілку, причиною якої назвали суперечку через блокаду Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?