Блокада на кордоні з Росією: з'явилася найважливіша інформація
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада на кордоні з Росією: з'явилася найважливіша інформація

Блокада на кордоні з Росією: з'явилася найважливіша інформація
Джерело:  Укрзалізниця

Учасники блокування вантажного сполучення з Росією у Конотопі

, Сумській області, погодилися зняти блокаду.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".


"Ситуація з блокуванням залізниці в місті Конотоп врегульована. З депутатами та учасниками блокування залізниці досягнуті домовленості", — йдеться в повідомленні.


Як стало відомо, "залізничники домовилися надавати раз на місяць народному депутату-учаснику блокування залізниці інформацію про перевезення вантажів між Україною і Росією".


Читайте також: Блокада на кордоні з Росією: з'явилися нові фото і реакція поліції


"Крім того, всі потяги на прикордонній станції Хутір-Михайлівський проходять необхідні процедури прикордонного та митного контролю. Учасники блокади погодилися не перешкоджати руху поїздів і покинути місце блокування", - додали в прес-службі.


Також повідомляється, що в переговорах брали участь представники "Укрзалізниці", правоохоронних органів, а також народні депутати України.


"Завдяки злагодженій роботі вдалося оперативно врегулювати ситуацію і уникнути істотних збоїв у графіку руху поїздів", - зазначили залізничники.


При цьому вони додали, що блокада залізниці не вплинула на рух пасажирських поїздів.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніе  активісти "Штабу блокади торгівлі с окупантами" заявили про блокування вантажної станції "Конотоп", аби припинити прибуття поїздів із Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?