Боєць АТО розповів, за який час армія звільнить Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Боєць АТО розповів, за який час армія звільнить Донбас

Боєць АТО розповів, за який час армія звільнить Донбас

Українська армія здатна повністю звільнити Донбас максимум за два місяці за умови, що під час війни не втрутиться Росія.
Про це розповів український доброволець Мартін Брест, який перебуває на передовій АТО, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Сил і коштів зараз нам вистачить на армію ДНР і ЛНР. І момент хороший - в армії зараз немає новеньких, а всі мобілізовані - річники або майже-річники, а значить, щось знають і вміють», - зазначив боєць.
Водночас він додав, що це буде можливим тільки в разі, «якщо не увійде Росія».
«При нормальному розкладі - сім-вісім тижнів, і ми на кордоні. Скільки нас поляже... Ну, це війна, ми на передок самі підписалися. Якщо не увійде Росія», - заявив він.
При цьому боєць додав, що він не боїться погроз, які отримує.
«А погрози... Що вони повинні зробити? Мені мусить бути страшно? Сусідів вночі «Нона» (артилерійська установка - Ред.) накрила, прямо з вулиці Докучаєвська (окупованого ДНР - Ред.). Стоїш, куриш, на спалахи дивишся, розриви рахуєш. Сусідам нічим не можеш допомогти - ось це страшно», - розповів Брест.
За його словами, українці змушені залишатися на своїх позиціях.
«І ось ми... Майже сидимо на місці. Сидимо, закопуємся, багнюку жовту і чорну місимо, чекаємо. Чекаємо того моменту, коли і людей буде більше. І техніка відремонтована. І боєприпас в потрібній кількості. Поки армія виросте, як росте вона зараз.
І тоді нам буде пох ** у, чи увійде Росія. І ми прийдемо. Дочекайтеся», - резюмував боєць.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про загострення ситуації на Донбасі і збільшення кількості обстрілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?