Богдан нарешті зізнався, чому Данилюк покинув команду президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Богдан нарешті зізнався, чому Данилюк покинув команду президента

Богдан нарешті зізнався, чому Данилюк покинув команду президента

Очільник Офісу президента Андрій Богдан запевняє, що на посаді секретаря РНБО його протеже Олександр Данилюк займався стратегічним плануванням, а не поточною роботою, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Ну взагалі в нашу команду Олександра Данилюка привів я. Ми з ним давним-давно знайомі, ще багато років назад. Питання було не до ефективності. Питання було в тому, що Саша весь час себе бачив у різних місцях, але не в тому, де він перебував. І він не займався поточною роботою, він займався стратегічним плануванням життя держави, а заодно і світу. Тому, можливо, свої організаторські здібності він у майбутньому як великий політик зможе реалізувати, але ми були занадто малі, занадто тісні для такого впливового політика", - з іронією зауважив Богдан.

В очільника ОПУ поцікавилися, чи готовий керівник Офісу президента прийняти його назад, Богдан відповів: "Звичайно, якщо знайдеться місце, де він буде ефективним і результативним, то, можливо, наш діалог відновиться".

Як відомо, 28 травня 2019 року президент Володимир Зеленський призначив Олександра Данилюка секретарем РНБО. Уже 27 вересня в Офісі президента повідомили, що він подав у відставку. Данилюк підтвердив цю інформацію.

Як повідомляв ONLINE.UA, Данилюк зізнався, що був присутній під час липневої телефонної розмови президентів України і США  — Володимира Зеленського і Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?