Богиня блюз-року, Бет Харт, завітає до Києва з новим альбомом про історію її життя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Богиня блюз-року, Бет Харт, завітає до Києва з новим альбомом про історію її життя

Богиня блюз-року, Бет Харт, завітає до Києва з новим альбомом про історію її життя
Джерело:  online.ua

8 грудня у Палаці Україна відбудеться концерт Бет Харт (Beth Hart) - великої американської співачки і автора пісень, номінованої на престижну премію Grammy, володарки премії Blues Music Award. Її називають новою королевою блюзу і часто порівнюють з Дженіс Джоплін, Біллі Холлідей, Тіною Тернер, Емі Уайнхаус. Співачка презентує в Києві свій новий альбом War In My Mind. Це буде єдиний концерт Бет Харт в Україні у межах світового туру.

  The Times: «У Бет Харт такий наполегливий і сильний блюз-роковий голос, що він може просто прибити вас до стіни. Деякі артисти вирішують співати блюз; а деякі ним живуть. І в історії музики усього декілька таких кар’єр зі злетом, падінням і новим злетом після нього - настільки ж блискучим, як у Бет Харт».

Зоряний шляху Бет Харт почався в Лос-Анджелесі з участі в 1993 році в популярному телешоу "Star Search", в якому вона здобула титул кращої вокалістки і звернула на себе увагу багатомільйонного американського глядача. Після цього було безліч альбомів, включаючи мультиплатинові, успішні виступи по Америці і всьому світу. У багажі Бет Харт два найсильніших альбома з Joe Bonamassa, співпраця зі Слешем з "Guns N 'Roses", Нілом Шоном з "Journey", спільні виступи з Тадж Махалом, Джеффом Беком і навіть - з легендарним конструктором електрогітари, віртуозом Лесом Полом. Яскравою подією для Бет стала робота над платівкою "Bananas" групи "Deep Purple", на якій, вперше в історії колективу, Ян Гіллан дозволив звучати ще одному голосу, крім свого власного.

У Києві Бет презентує новий альбом War In My Mind, який офіційно вийшов 27 вересня на лейблі Provogue. Його продюсер - Роб Кавалло (Rob Cavallo), який працював з Green Day, Linkin Park, My Chemical Romance, Eric Clapton, the Goo Goo Dolls, Alanis Morissette, Black Sabbath, Phil Collins, Meat Loaf та багатьма іншими супер-зірками - вважає, що Харт зараз - на піку своїх творчих сил.

Ця співпраця стала важливим та серйозним етапом у творчості співачки. Бет каже: "Я думаю, що один з найбільших талантів Роба полягає в тому, що він повністю дозволяє артистам мати своє власне бачення. В мене не було ніяких розчарувань з жодною з цих пісень."

Бет Харт настільки справжня, наскільки це можливо. У той час, коли інші музиканти полірують свої пісні, малюють свій образ, приховують свої недоліки та вік і ховають свої темні секрети, вона - митець, який розкриває свої карти і запрошує вас полюбити її або йти геть.

"Більше, ніж у будь-якому альбомі, який я коли-небудь записувала, тут я відкрита до того, щоб бути самою собою", - пояснює Бет

Той, хто знайомий з музикою і особистістю Бет Харт, знає, що вона пройшла через пекло, пережила важкі часи у своєму житті і не приховує цього. Навпаки, вона до болю відверта, відкрита, оголена - вона ділиться з нами своїм болем і всім, через що вона пройшла, тому що це єдиний спосіб стати сильніше і передати свою силу іншим. Ось чому "War In My Mind" настільки особиста. І ми знову чуємо неймовірний голос Бет Харт і знову стаємо свідками її історії, яка кожного разу зупиняє наше дихання і надихає нас вірити в те, що найкраще ще попереду!

Кажуть, що жоден концерт Бет Харт не схожий на інший, їх програма і настрій не повторюються. Неймовірний голос, віртуозне виконання в найширшому музичному та емоційному діапазоні - від інтимних блюзових балад до драйвових рок-хітів, особлива атмосфера щирості й довіри, повний контакт із глядачами - все це чекає нас на концерті у Києві 8 грудня!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?