Бокс на тлі епідемії: WBC оновила вимоги до всіх боїв
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бокс на тлі епідемії: WBC оновила вимоги до всіх боїв

Бокс на тлі епідемії: WBC оновила вимоги до всіх боїв
Джерело:  online.ua

Пандемія коронавірусу COVID-19 деструктивно вплинула на стан професійного спорту. Нещодавно представники Світової боксерської ради змінили правила проведення боїв. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ESPN.

За даними видання, оновлений протокол вже надіслали усім промоутерам для ознайомлення.

Згідно із заявою президента WBC Маурісіо Сулеймана, головна вимога до змагань — відсутність глядачів, щоб не ставити жодну людину під загрозу інфікування COVID-19. окрім того, зайвих людей не повинно бути на процесах зваження чи на пресконференціях боксерів.

Також серед рекомендацій до спортсменів — двотижнева самоізоляція перед боями. Їм регулярно проводитимуть тести на коронавірус, останній з яких буде під час зважування напередодні події.

З чималими змінами зіткнеться сам процес бою. Суддям необхідно буде вести оцінку бійців на відстані — з власних будинків. Вони виноситимуть вердикт після кожного раунду. Супервайзер та представники комісії оголошуватимуть підсумки перед рингом.

Нагадаємо, через епідемію коронавірусу COVID-19 зірвані безліч боїв, навіть поміж боксерами топ-рівня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Світова боксерська організація вважає можливим відновити професійні бої лише після того, як глядачам дозволять збиратися на стадіонах. З відповідною заявою виступив президент WBO Франциско Валькарсел. На його думку, боїв може не бути до моменту розробки вакцини проти коронавірусу COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?