Боксер Ломаченко розповів, як ділить гонорари зі своїм тренером
Категорія
Спорт
Дата публікації

Боксер Ломаченко розповів, як ділить гонорари зі своїм тренером

Боксер Ломаченко розповів, як ділить гонорари зі своїм тренером
Джерело:  Sport Arena

Український боксер Василь Ломаченко, який є діючим чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг.) за версіями WBA та WBO, розповів, як ділить гонорари зі своїм тренером. За словами спортсмена, його наставник, який до того ж є його батьком, отримує 50% призових, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sport Arena.

За інформацією журналістів, подібний розподіл гонорарів вкрай нетиповий для професійного боксу. Зазвичай тренер отримує лише 10% від призових свого підопічного.

В деяких випадках наставнику платять фіксовану суму, яка не залежить від розміру гонорару боксера. Розподіл 50/50 – скоріше виключення з правил, яке можна пояснити тільки тим, що Анатолій Ломаченко є батьком знаменитого чемпіона та тренує його з 6 років.

За свій наступний бій проти Люка Кембелла український боксер може отримати 3 мільйони доларів. Але після сплати податків і частки для своєї промоутерської компанії Top Rank, ця сума значно зменшиться. Якщо ж врахувати, що батько та син Ломаченки ділять призові порівну, то фактично Василь отримує лише 25% від гонорару.

Нагадаємо, що вчора стало відомо, коли може відбутися бій між боксерами Усиком та Джошуа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?