Боксер, який провокував Кличка, отримав чемпіонський бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Боксер, який провокував Кличка, отримав чемпіонський бій

Боксер, який провокував Кличка, отримав чемпіонський бій
Джерело:  online.ua

Американський боксер Шеннон "Пушка" Бріггс, відомий своїми зухвалими витівками на адресу Володимира Кличка, отримав шанс завоювати чемпіонський пояс.
Як повідомляє ONLINE.UA, Всесвітня боксерська асоціація оголосила, що 45-річний Бріггс битиметься з 43-річним пуерторіканцем Фресом Окендо в бою за вакантний титул "регулярного" чемпіона WBA.
У представників боксерів є 30 днів, щоб домовитися про місце та дату проведення бою. Якщо ж промоутери Бріггса і Окендо не домовляться, то будуть призначені торги за право організації поєдинку.
Читайте: В олодимир Кличко: я мотивований до кінчиків волосся
Нагадаємо, Бріггс два роки провокував Володимира Кличка, намагаючись домогтися бою з українцем.
Бріггс вривався на тренування і офіційні заходи до Володимира Кличка. Американець говорив зухвалі і неприємні висловлювання на адресу чемпіона. У серпні 2014 року "Пушка" увірвався в ресторан, де Володимир обідав. Бріггс почав їсти з тарілки Кличка і ображати його. Українець вилив на голову американця воду, що ледь не призвело до бійки.
Через кілька місяців Бріггс "дістав" Кличка на тренуванні, коли Володимир плив на дошці у Флориді. Американець на катері створив навколо Кличка сильні хвилі, перекинувши українця в воду.
На відкрите тренування перед боєм Кличко з Кульовим Бріггс прийшов в шоломі гладіатора і намагався всіляко спровокувати Володимира, але українець не реагував на слова "Пушки".
Читайте: Укра їнський боксер переміг росіянина в чемпіонському бою
Відзначимо, що Бріггс провів в рингу 68 боїв, в яких здобув 60 перемог при одній нічиїй і шести поразках. Ще один бій був визнаний таким, що не відбувся.
Бріггс був чемпіоном світу за версією WBO в 2006-2007 роках. ваговій категорії. Крім того, "Пушка" є рекордсменом за кількістю перемог нокаутом в першому раунді - 36 нокаутів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?