Боксери Уайлдер та Ф’юрі домовилися про найочікуваніший реванш: дата бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Боксери Уайлдер та Ф’юрі домовилися про найочікуваніший реванш: дата бою

Боксери Уайлдер та Ф’юрі домовилися про найочікуваніший реванш: дата бою
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 нокаутів) підтвердив проведення бою-реваншу проти Тайсона Ф’юрі (27-0-1, 19 нокаутів). Про це він заявив на своїй сторінці в Twitter, інформує ONLINE.UA.

Більш детальні коментарі щодо майбутнього бою чинний чемпіон повідомив в інтерв’ю Boxing Scene:

«Я хочу влаштувати велике шоу. Я маю намір брати участь у великих подіях, оскільки бої у важкій вазі занадто довго були мертвими. Близько 10 років ніхто навіть не знав, хто володіє чемпіонськими титулами в суперважкому дивізіоні. Тепер всі вже почули про Деонтея Уайлдера. Я пообіцяв, що буду битися в мегабою.

Знаєте, в США не прийнято закривати очі, якщо вас пограбували. Я хочу відплатити Ф’юрі. Я маю намір довести, що можу його нокаутувати. Цього разу я його «вирублю». Зроблю все набагато краще, ніж під час нашого першого поєдинку».

Вже відомо, що транслювати двобій, який відбудеться на початку 2020 року, буде телеканал ESPN по системі Pay-per-view. Перед зустріччю з Ф’юрі Уалдер має провести бій з Луїсом Ортісом. Ця зустріч запланована на 28 вересня.

У 2018 році Уайлдер та Ф’юрі вже проводили бій за звання чемпіону. Але тоді за рішенням суддів було призначено нічию, що в професійному боксі зустрічається не дуже часто.

Нагадаємо, що сьогодні, 1 червня, відбудеться онлайн-трансляція фіналу Ліги Чемпіонів між двома британськими командами – «Тоттенхем» та «Ліверпуль».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?