Борець із "діамантовими" прокурорами отримав нову посаду
Категорія
Україна
Дата публікації

Борець із "діамантовими" прокурорами отримав нову посаду

Борець із "діамантовими" прокурорами отримав нову посаду
Джерело:  online.ua

Учора, 29 квітня, Управління Transparency International Україна на своєму засіданні одноголосно обрало Віталія Каська, колишнього заступника Генерального прокурора України, п'ятим членом Правління організації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу організації.
Нового члена обрали на термін повноважень чинного складу правління - до кінця жовтня 2016 року.
"Ключовим аргументом на підтримку кандидатури Віталія Каська стали його високі професійні якості і величезний досвід у розслідуванні справ, пов'язаних з корупційними злочинами Віктора Януковича і його поплічників і поверненням корупційних активів", - зазначив голова правління ТІ Україна Андрій Марусов.
Минулого року мережа Transparency International почала глобальні кампанії "Ні безкарності" і "Зриваємо маски", спрямовані на розслідування корупційних злочинів осіб та притягнення їх до відповідальності в будь-якій країні світу.
У свою чергу Transparency International Україна оголосила громадський контроль за розслідуванням корупційних злочинів режиму Януковича своїм стратегічним пріоритетом на найближчі роки. Як відомо, за результатами онлайнового голосування на сайті кампанії "Зірви маску з корупціонера", колишній президент був визнаний корупціонером №1 у світі.
"Ми впевнені, що приєднання Віталія Каська до Правління значно посилить здатність Transparency International Україна в досягненні стратегічних завдань організації", - підкреслив Марусов.
У прес-службі повідомили, що Касько був обраний на місце Ярослава Юрчишина, який нещодавно вийшов з правління, враховуючи його участь в конкурсі на посаду виконавчого директора Transparency International Україна. Відповідно до Статуту організації, члени правління мають право обирати члена Правління на термін повноважень чинного складу Правління.
Нагадаємо, Касько підозрювався в привласненні службової квартири і зловживанні своїми обов'язками.
Печерський районний суд Києва відмовився заарештовувати екс-заступник генпрокурора і встановлювати заставу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?