Бородата переможниця Євробачення-2014 приголомшила шанувальників
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бородата переможниця Євробачення-2014 приголомшила шанувальників

Бородата переможниця Євробачення-2014 приголомшила шанувальників
Джерело:  Welt am Sonntag

Австрійський співак Том Нойвірт, більш відомий під псевдонімом Кончіта Вурст, заявив, що збирається раз і назавжди покінчити з гучним образом бородатої жінки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Die Welt.
Нагадаємо, саме завдяки епатажному образу артистові вдалося завоювати перемогу в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення в 2014 році.
Читайте також: Кон чіта Вурст заявила, що Путін зловживає пластичною хірургією
Співак зізнався, що його чоловіче начало дає про себе знати останнім часом усе більш чітко.
«Я повинен її вбити, Том повернеться», - сказав він.


Том Нойвірт
Артист зазначив, що з образом бородатої жінки він досяг багато чого, а тепер має намір розпрощатися з Кончітою.
«З цієї жінкою, з якою переміг на Євробаченні, я всього досяг. Від неї мені більше нічого не потрібно. Я думаю над створенням нової персони, тому Кончіту я повинен вбити. Я в пошуках того заняття, в якому я буду дійсно хороший. Саме тому Том і збунтувався проти неї", - зазначив артист.
Нагадаємо, Том Нойвірт в образі Кончіти Вурст на Євробаченні-2014 виконав композицію Rise Like a Phoenix, спрямовану на підтримку людей нетрадиційної сексуальної орієнтації.
За словами артиста, ідея образу спала йому на думку ще в дитинстві, позаяк він часто піддавався глузуванням серед однолітків.


Як повідомляв ONLINE.UA, надихнувшись прикладом бородатої жінки Кончіти Вурст, нестандартний шведський колектив Dismissed подав заявку на участь в Євробаченні-2017 року з піснею про ЛГБТ-спільноти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?