Боротьба з корупцією: команда Зеленського озвучила план
Категорія
Україна
Дата публікації

Боротьба з корупцією: команда Зеленського озвучила план

Боротьба з корупцією: команда Зеленського озвучила план
Джерело:  online.ua

Галина Янченко, очільниця Ради громадського контролю при Національному антикорупційному Бюро (НАБУ), яка входить до команди Зеленського, заявила, що для боротьби з корупцією команда нового президента планує скасувати депутатську недоторканність, перезапустити антикорупційні органи та зменшити тиск на бізнес.

Про це заявила в ефірі українського телеканалу, передає ONLINE.UA.

"Депутатська недоторканність повинна піти в минуле, НАЗК перезапущене, Спеціалізована антикорупційна прокуратура сподіваюся теж, принаймні керівництво", — зазначила вона.

Окрім того, на її думку, важливим кроком є зменшення тиску на бізнес.

"Ми знаємо, що на сьогодні господарські і фінансові справи розслідують всі, хто хочуть — і СБУ, і податкова. У нас навіть залишилась податкова міліція! Все це потрібно забрати, щоби люди могли розвиватися, розвивати економіку, створювати нові робочі місця. Тому — (треба створити — ред.) єдиний орган, який займається господарськими і фінансовими справами, а бізнес займається тим, що і має робити — розвивати економіку", — розповіла вона.

Як повідомляв ONLINE.UА, кум очільника Кремля Володимира Путіна та голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя"Віктор Медведчук заявив, що не готовий підтримати Володимира Зеленського, поки той не згоден із його пропозиціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?