Бої на Донбасі: у штабі АТО заявили про нові втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Бої на Донбасі: у штабі АТО заявили про нові втрати

Бої на Донбасі: у штабі АТО заявили про нові втрати

Протягом неділі, 26 лютого, бойовики на Донбасі влаштували 62 обстріли українських позицій, в результаті яких загинули двоє військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстріляли Водяне, Мар'їнку і Широкіно, а зі стрілецької зброї і гранатометів – Павлопіль, Лебединське, Талаківку, Гнутове, Широкіно, Мар'їнку і Водяне. По Талаківці вогонь вів снайпер, по Мар'їнці і Водяному – БМП і БТР, а по Павлополю – танк.
На Донецькому напрямку обстрілу з танка зазнали Піски і шахта Бутівка. По Авдіївці, Кам'янці, Луганському та шахті Бутівка бойовики вели вогонь з 120 і 82 міліметрових мінометів. З гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Луганське, Новолуганское і Зайцеве, а Верхнеторецкое обстріляв БМП окупантів.
Читайте також: Бої на Донбасі: стало відомо про нові втрати української армії
На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Попасну, Горіхово і Катеринівку, з гранатометів і стрілецької зброї – Новоолександрівку, Лобачево і Новозванівку.
В результаті обстрілів двоє українських бійців загинули, ще двоє були травмовані і дві людини отримали поранення.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в штабі АТО повідомили про десятки обстрілів, що бойовики влаштували у неділю 26 лютого.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?