Бої на Донбасі: в штабі розповіли про удари сил АТО у відповідь
Категорія
Україна
Дата публікації

Бої на Донбасі: в штабі розповіли про удари сил АТО у відповідь

Бої на Донбасі: в штабі розповіли про удари сил АТО у відповідь
Джерело:  online.ua

У  зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі  бойовики не припиняють вести обстріл позицій військовослужбовців Збройних сил України, з-за чого українські військові були змушені відкрити вогонь у відповідь.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


Відзначається, що на протязі дня зафіксували 24 випадки відкриття вогню по бійцям ВСУ. При цьому, найбільш напружена обстановка на донецькому напрямку, де неподалік Луганського бойовики стріляли з БМП, важких мінометів, танків і артилерійських установок 122 мм калібру. Важкі міномети також використовувалися для обстрілів опорних пунктів в районі Троїцького, Новоселівки другої і Березового.


На маріупольському напрямку по укріпленнях неподалік від Широкино, Старогнатієвки і Талаківки бойовики вели вогонь із стрілецької зброї і гранатометів, а поруч з Новотроїцьким, - ще й з мінометів 120 мм калібру.


На луганському напрямку опорні пункти ЗСУ поблизу Старого Айдара і Новоолександрівки бойовики обстріляли зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів.


"Українські воїни відкривали вогонь у відповідь на обстріл окупантів, що зарвалися", - відзначають в штабі АТО.


Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилися суперечливі коментарі про просування сил АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?