Бої на Світлодарській дузі: розвідка дізналася точні цифри втрат бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Бої на Світлодарській дузі: розвідка дізналася точні цифри втрат бойовиків

Бої на Світлодарській дузі: розвідка дізналася точні цифри втрат бойовиків
Джерело:  online.ua

У період з 19 по 25 грудня втрати бойовиків на Світлодарській дузі на Донбасі склали 18 військовослужбовців убитими і 38 пораненими.
Про це повідомляє повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки.
Так, за даними розвідників, в складі 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти з Новоазовська ЗС РФ 3 вбиті і п'ять поранені.
У складі 2 окремої мотострілкової бригади, що базується в Луганську, поранений один військовослужбовець.
"У складі 7 окремої мотострілкової бригади, що базується в Брянці, 15 людей вбито і 32 поранено", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Бо йовики ДНР на Світлодарській дузі обстріляли гуманітарну групу: з'явилося відео
"У цивільних лікарнях Луганська впроваджено режим обмеження доступу відвідувачів у зв'язку з приховуванням розміщення великої кількості поранених військовослужбовців російських окупаційних військ", - додали в розвідці.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Донбасі українським військовим передали тіла бійців, загиблих на Світлодарській дузі 18 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?