Бої під Авдіївкою: Порошенко знайшов нове слово для бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Бої під Авдіївкою: Порошенко знайшов нове слово для бойовиків ДНР

Бої під Авдіївкою: Порошенко знайшов нове слово для бойовиків ДНР
Джерело:  ТСН

Президент України Петро Порошенко назвав варварами бойовиків так званої ДНР, які обстрілюють позиції наших військових, ховаючись в житлових кварталах міст Донбасу.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Як повідомляє ТСН, Порошенко зазначив, що атаки йдуть "з артилерійських систем, встановлених бойовиками в житлових кварталах Донецька та Ясинуватої. Це варварські методи ведення вогню".
Також Порошенко зазначив, що "за вчорашній день п'ятеро українських військових загинули, 12 отримали поранення, сьогодні вранці ще двоє солдатів віддали своє життя за захист територіальної цілісності нашої держави і ще п'ятеро були поранені".
Читайте також: Бо ї під Авдіївкою: українська розвідка озвучила втрати ворога
За словами глави держави, ОБСЄ відомо про ситуацію в районі Авдіївки, проте Росія відмовляється реагувати на обстріли бойовиків.
У свою чергу, канцлер Німеччини Ангела Меркель підтвердила, що знає про загострення ситуації на Донбасі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про обстріли Макіївки, які влаштовували самі ж бойовики ДНР, щоб звинуватити в них українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?