Бої під Авдіївкою: Жебрівський повідомив сумну звістку
Категорія
Події
Дата публікації

Бої під Авдіївкою: Жебрівський повідомив сумну звістку

Бої під Авдіївкою: Жебрівський повідомив сумну звістку

Підполковник Державної служби з надзвичайних ситуацій Дмитро Трітейкін, який був важко поранений 2 лютого в Авдіївці

, помер в лікарні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.


"Дуже сумна звістка! Сьогодні вранці в лікарні в Дніпрі відійшов в інший світ наш побратим, підполковник ДСНС Дмитро Трітейкін. Надзвичайного гідності Офіцер і високої честі Людина!" - написав він.


Жебрівський нагадав, що Трітейкін отримав важке поранення в живіт 2 лютого, коли бойовики ДНР підло обстріляли пункт надання гуманітарної допомоги в Авдіївці.



Читайте також:

Бо

йовики ДНР знову вдарили по Авдіївці: з'явилися подробиці


"Лікарі робили надзусилля, щоб врятувати Дмитра, але рок виявився жорстоким! Спочивай з миром, Побратиме! Твоя велика жертва не буде даремною! Ми завершимо все те, про що так багато говорили з тобою!" - додав глава Донецької ВЦА.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в ніч на 19 лютого позиції українських військ під Авдіївкою бойовики піддали двогодинному обстрілу, а на світанку пішли в наступ і спробували вибити українців, але були відкинуті

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?