Бої під Авдіївкою: з'явилося відео з яскравою розповіддю бійця АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бої під Авдіївкою: з'явилося відео з яскравою розповіддю бійця АТО

Бої під Авдіївкою: з'явилося відео з яскравою розповіддю бійця АТО
Джерело:  online.ua

Український військовий, боєць 72 бригади з позивним "Бензин", розповів про бій під Авдіївкою, в якому отримав поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
"Мій позивний "Бензин". Мій характер як бензин. Дуже запальний, але швидко перегораю", - сказав боєць, зазначивши, що вже 4 роки служить у армії.
Зараз він з пораненням знаходиться в Дніпровському військовому госпіталі. "Бензин" розповідає, що після того, як ВСУ
вийшли на позиції під Авдіївкою, за ним почала працювати "Саушка" (самохідна артилерійська установка - ред.) бойовиків, потім була перестрілка. За його словами, сили АТО не могли відповісти противнику, позаяк РПГ туди не дістане.
Читайте також: В українських військових у зоні АТО нова удача: з'явилися подробиці і фото
Один з його соратників був поранений. У той час, коли його намагалися витягнути, за ним почав працювати стрілок бойовиків. "Бензин" хотів прикрити, висунувся з бліндажа і в цей час кулеметник окупантів поранив його в плече.
Зараз військовий відчуває себе добре і навіть розповідає свою історію з гумором. Він також подякував медикам, які швидко надали йому допомогу. Після одужання "Бензин" планує повернутися на фронт до своїх хлопців.


Як повідомляв ONLINE.UA, ватажки так званої ДНР намагаються підняти бойовий дух бойовиків, розповідаючи про намір відвоювати втрачені позиції на Авдіївському напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?