Бої в Карабасі назвали частиною великої гри Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Бої в Карабасі назвали частиною великої гри Росії

Бої в Карабасі назвали частиною великої гри Росії
Джерело:  online.ua

Грузинський політолог Гела Васадзе заявив, що конфлікт, який стався в Нагірному Карабасі, не можна розглядати поза контекстом інших конфліктів на всьому пострадянському просторі, зокрема в Україні, які розв'язала Росія.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Ми бачимо війну. Між вірменськими та азербайджанськими арміями були бої по всій лінії фронту, були танкові прориви. Є десятки жертв. Що стосується причин конфлікту, то Карабах не можна розглядати поза контекстом інших конфліктів на всьому пострадянському просторі. Всі конфлікти, крім Придністров'я, були перезавантажені. Тобто вони повторилися. На початку 1990-х конфлікт був і в Криму, але не було військової стадії. Тепер анексія Криму та війна на Донбасі. У 2008 році ми отримали війну між Росією і Грузією за Абхазію і Південну Осетію. А зараз відбувається апдейт конфлікту в Карабаху. Хто це може бути? А хто може перезавантажити конфлікти в Україні та на Кавказі? - Москва. - І більше ніхто", - сказав політолог.
Більше читайте в інтерв'ю Гели Васадзе для ONLINE.UA: Кремль перезавантажує війни в колишньому СРСР - грузинський політолог про мету Путіна. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?