Бої в столиці Чечні: у справі несподівано спливло ім'я Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Бої в столиці Чечні: у справі несподівано спливло ім'я Путіна

Бої в столиці Чечні: у справі несподівано спливло ім'я Путіна
Джерело:  online.ua

У столиці Чечні Грозному, де вночі сталася страшна стрілянина з 4 загиблими, на проспекті імені президента Росії Володимира Путіна прогримів вибух.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання «Кавказький вузол».


На проспекті також чути автоматні черги, згідно з інформацією очевидців.


Також з'явилася інформація про те, що в одному з районів Грозного співробітники правоохоронних органів блокували кілька бойовиків.


«Як там у путінській методичці? "Найбезпечніший регіон, і ми не даремно витратили сотні мільярдів, взяті з решти Росії", - саркастично прокоментував у своєму Twitter опозиційний російський політик Олексій Навальний і опублікував відповідний скріншот.


Читайте також:  Перестрілка в Чечні: Кадиров показав ще одне відео





Відзначимо, президент Росії Володимир Путін в рамках своєї пропаганди часто акцентує на тому, що Чечня, зокрема, столиця Чечні Грозний, активно відновилася після чеченських воєн і являє собою приклад для Кавказу.


У цьому контексті символічним стало те, що про новий вибух в Грозному першим повідомило видання «Кавказький вузол».


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 18 грудня в столиці Чечні, Грозному, відбувся бій, в ході якого було вбито чотири людини, які влаштували напад на поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?