Бої в зоні АТО: українські воїни відповідають на провокації бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Бої в зоні АТО: українські воїни відповідають на провокації бойовиків

Бої в зоні АТО: українські воїни відповідають на провокації бойовиків
Джерело:  online.ua

6 квітня українські бійці в зоні АТО були змушені реагувати на провокаційні обстріли бойовиків так званих ДНР-ЛНР, які більше 10 разів порушували чинний з 1 квітня "режим тиші".
Про це повідомляє ONLINE.UA зі посиланням на прес-центр штабу АТО.
Читайте також: У Міноборони показали, як бойовики "дотримуються" перемир'я
Станом на 18:00 6 квітня один український військовослужбовець був поранений.
"Російсько-терористичні підрозділи продовжують цинічно порушувати" режим тиші ". З початку доби ворог зробив 14 обстрілів позицій Збройних Сил України. Щоб придушити вогневу активність супротивника по позиціях захисників Павлопіля сили АТО відкрили вогонь у відповідь зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.
"На Донецькому напрямку, по захисниках Авдіївки, ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу Маріуполя по наших позиціях в районі Павлопіля, ворог стріляв з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. По опорних пунктах в районі Водяного та Широкиного, вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї. На Луганському напрямку позиції поблизу Новоалександрівки, ворог обстрілював з гранатометів", - повідомили в штабі.
Як повідомляв ONLINE.UA, протягом доби 5 квітня в зоні АТО на Донбасі бойовики влаштували 29 обстрілів українських позицій, в результаті яких двоє бійців ЗСУ отримали поранення.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?