Бойова авіація Росії на Донбасі: знайдені цікаві відомості
Категорія
Події
Дата публікації

Бойова авіація Росії на Донбасі: знайдені цікаві відомості

Бойова авіація Росії на Донбасі: знайдені цікаві відомості
Джерело:  Миротворець

Українські волонтери виявили бійця Збройних сил України, який в 2014 році перейшов на бік проросійських бойовиків і розповів, як Росія допомагала угрупованням на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані сайту "Миротворець".
Так був знайдений Павло Водяницький 1990-го року народження, який дезертирував на бік бойовиків, будучи сержантом, командиром відділення розвідки ЗСУ. Бойовик оприлюднив в соцмережах свою автобіографію, в якій розповів, як вів бойові дії з бійцями АТО.
Читайте також: Доля резидента: історія "киянина"-фаната ДНР насмішила соцмережі, з'явилися фото


В тому числі він згадав, як в одному з боїв йому практично врятувало життя втручання російських бомбардувальників Су-24.



"Обробляючи" одкровення "бойовиків і російських найманців з військовими злочинцями з РФ, ми вже неодноразово стикалися з тим, що деякі з них (причому незнайомі один з одним) згадують про якісь російські СУ-24 під час бойових дій в 2014 році. Водночас офіційно про це поки ще ніхто не говорив. Нічого, будемо досліджувати злочини Росії далі. Час і язики злочинців все одно розставлять крапки на "Ї", - прокоментували інформацію в "Миротворці".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

аеророзвідка зафіксувала пересування російських велікокаліберних знарядь в Луганській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?