Бойова техніка США вже прибуває в Європу: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойова техніка США вже прибуває в Європу: з'явилися фото

Бойова техніка США вже прибуває в Європу: з'явилися фото

США перекинули до німецького міста Бремерхафен військову техніку бронетанкової бригади, яку американці мають намір розмістити в Східній Європі у зв'язку з потенційною загрозою з боку Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
У п'ятницю, 6 січня, в Бремерхафені почалося розвантаження військової техніки в рамках розміщення в Східній Європі 3-ї бронетанкової бригадної бойової групи 4-ї піхотної дивізії США. Після того, як в німецькому місті цю техніку завантажать у залізничні вагони, її відправлять до місця призначення через територію Німеччини і Польщі. За даними Збройних сил ФРН, для транспортування будуть потрібні 900 вагонів загальною довжиною 14 кілометрів.

Читайте також: США відправили в Європу танки, щоб швидко відповісти Путіну: з'явилися фото і подробиці
4 січня в німецькому порту пришвартувалося транспортне судно під назвою "Resolve" ("Рішучість"). Судна "Freedom" ("Свобода") і "Endurance" ("Стійкість") повинні досягти берегів Німеччини не пізніше 8 січня. Основну частину з більш ніж 4000 військовослужбовців бригадної групи США доставлять літаками в Польщу, де і перебуватиме їх штаб-квартира.
Користувачі мережі прокоментували розміщення військової техніки США в Європі.





Як повідомляв ONLINE.UA, щоб підтримати своїх союзників по НАТО в Східній Європі на тлі потенційної загрози з боку Росії, Сполучені Штати мають намір розмістити свою військову техніку в шести європейських країнах- Естонії, Латвії, Литві, Польщі, Болгарії, Румунії, деяка частина озброєнь також буде розміщена і в Німеччині.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?