Бойовик Бабай виступив з гучним звинуваченням на адресу Стрєлкова
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовик Бабай виступив з гучним звинуваченням на адресу Стрєлкова

Бойовик Бабай виступив з гучним звинуваченням на адресу Стрєлкова
Джерело:  Gazeta.ru

Російський бойовик Олександр Можаєв на прізвисько Бабай

 звинуватив екс-ватажка бойовиків так званої ДНР Ігоря Стрєлкова-Гіркіна в допущенні проукраїнських настроїв у ватажків "ДНР" та "ЛНР".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Газета.ru.


Бабай заявив, що нинішнє керівництво так званих ЛНР і ДНР дотримується проукраїнської позиції, і в цьому є помилка Ігоря Гіркіна: "Потрібно було брати владу в свої руки в усій тоді зародженій "Новоросії". Але він чомусь цього не зробив, видно, хтось переконав".


"Чув таку версію: перед тим як залишили Слов'янськ і Краматорськ, на бесіду з Гіркіним приїхав співробітник ОБСЄ, після цього протягом двох тижнів приїжджали автомобілі одного з українських банків, возили гроші", - також додав бойовик.


Крім іншого, Олександр Можаєв розповів, що жодного разу не зустрічався з Гіркіним після того, як вони обидва покинули Донбас: "Після того як він назвав мене дезертиром... Не хочеться, та й нема чого".


Як повідомляв ONLINE.UA,  Бабай розповідав, що б він попросив у президента Росії Володимира Путіна, якби випала нагода.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?