Бойовик Моторола зізнався, що ще до війни ненавидів Україну: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовик Моторола зізнався, що ще до війни ненавидів Україну: опубліковано відео

Бойовик Моторола зізнався, що ще до війни ненавидів Україну: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський бойовик так званої ДНР Моторола (Арсеній Павлов) заявив, що ще до війни на Донбасі вважав Україну ворогом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
Моторола зазначив, що після війни в Осетії почав вважати Україну ворожою державою.
"Після південноосетинського конфлікту Україна була для мене територією ворожої держави. Не братнього, не побратима, а ворожої держави. Після того, як почалася перша чеченська кампанія, друга чеченська кампанія, південно-осетинський конфлікт...", - сказав бойовик в інтерв'ю.
Один з командирів ДНР говорить про "самовизначені республіки", хоча сам є громадянином Російської Федерації.
"Право на самовизначення... нас ніхто не повинен визнавати. Найголовніше - це щоб ми самі усвідомили, взяли самі, не чекали, поки нас хтось визнає, хтось нам щось дасть, хтось допоможе. Щоб ми взяли себе в руки, взяли в руки знаряддя, інструменти, хтось - в збройних силах, хтось - на шахті, хтось щось інше робить. І робили все, для того, щоб республіка розвивалася", - зазначив Моторола.


Нагадаємо, в мережі з'явилася фотографія кабінету ватажка бандформування "окремий штурмовий загін Спарта" Арсенія Павлова, відомого на прізвисько Моторола.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?