Бойовик Стрєлков повідомив про великий бій на Донбасі і бойовиків-дезертирів
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик Стрєлков повідомив про великий бій на Донбасі і бойовиків-дезертирів

Бойовик Стрєлков повідомив про великий бій на Донбасі і бойовиків-дезертирів
Джерело:  online.ua

Колишній польовий командир бойовиків на Донбасі  Игор Стрєлков (Гіркін) повідомив про те, що українська армія в масштабному бою 23 грудня перемагає бойовиків в районі окупованих Горлівки і Вуглегірська на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Стрєлкова «Вконтакте».


Стрєлков також розповів про масове дезертирство серед бойовиків.


«Запеклий бій прямо зараз йде в районі Новолуганки (район Вуглегірська - Горлівки уздовж траси Харків-Ростов)», - написав бойовик.


«Два повнокровних "нацбата" ("Галич", другий уточнюють), перекинутих з тилу, при масованої артилерійської підтримки і з бронетехнікою - ведуть атаку на позиції "корпусів"», - повідомив Стрєлков.


Читайте також:  Бойовик Стрєлков брудно облаяв і висміяв ватажка ДНР


«У наших (у бойовиків - Ред.) - відчутні втрати, укри тіснять. Очевидна мета - прорватися до Вуглегірська і перерізати пряме сполучення між Дебальцеве і Горлівкою», - продовжив Стрєлков.


«Ополчення б'ється, не дивлячись на масове дезертирство "15-тисячників"- контрактників з тієї самої прославленої "регулярної армії", яка" покінчила з махновщиною". Але ситуація важка», - додав Стрєлков.



Як повідомляв ONLINE.UA,  грошові проблеми і пошук роботи колишнім польовим командиром бойовиків Донбасу Ігорем Стрєлковим-Гіркіним викликали потік глузливих коментарів в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?