Бойовик Стрєлков розповів про проблеми Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Стрєлков розповів про проблеми Путіна: опубліковано відео

Бойовик Стрєлков розповів про проблеми Путіна: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Російський диверсант і колишній ватажок бойовиків ДНР Ігор «Стрєлков»-Гіркин причиною, через яку  президентом РФ Володимиром Путіним була створена Нацгвардія, назвав розуміння неминущої кризи, що очікує на Росію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео інтерв'ю Гіркина, викладене на youtube.


«Створення подібної структури (Нацгвардії РФ – Ред.) означає розуміння президентом того, що ситуація в країні знаходиться у передкризовому стані, що криза неминуча і необхідно мати під рукою власний, нікому крім нього не підпорядкований силовий інструмент для проведення тої внутрішньої політики, яку він вважає потрібною», — заявив Стрєлков.

На його думку, «сьогодні створюється преторіанська гвардія (загони елітних військ для захисту правителів Давнього Риму – Ред.), причому дуже численна».


"Збір усіх силових структур у єдине відомство означає, що основну загрозу бачать у масових безладах, тероризмі, о збройних виступах сепаратистського характеру", - резюмував він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії  єдиною метою створення Нацгвардії РФ називали придушення бунтів і повстань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?