Бойовик Стрєлков розповів про величезні втрати ДНР на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик Стрєлков розповів про величезні втрати ДНР на Донбасі

Бойовик Стрєлков розповів про величезні втрати ДНР на Донбасі
Джерело:  i-army.org

Колишній ватажок бойовиків так званої  ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін, який тепер вважає себе російським політиком, розповів, що в боях за Ясинуватську розв'язку загинули вже сотні бойовиків.


Про це він написав у соцмережі в сепаратистській спільноті "Зведення від ополчення "Новоросії"", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інформаційні війська України.


"А на нашому телеящику - суцільна Пальміра", - написав Стрєлков-Гіркін.


Ясинуватська розвилка є стратегічно важливою, оскільки на ній сходяться головні транспортні артерії області - Донецьк-Горлівка і Донецьк-Костянтинівка.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, з'явилися нові вражаючі  фото з місця проведення активних бойових дій на Донбасі.


На фотографіях зображений крайній блокпост українських військовослужбовців по дорозі на Донецьк перед Ясинуватською розв'язкою, відразу за яким знаходиться тимчасово підконтрольна проросійським бойовикам територія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?