Бойовик Стрєлков визнав Донбас Україною
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик Стрєлков визнав Донбас Україною

Бойовик Стрєлков визнав Донбас Україною
Джерело:  online.ua

Колишній польовий командир бойовиків Донбасу Ігор Стрєлков (Гіркін) визнав Донбас Україною.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його пост в соцмережі ВКонтакте.


Стрєлков поскаржився, що в ЛНР заблокували постачання гуманітарних вантажів із Росії.


"Олексій Вікторович Сороковий повідомив із Ростова, що завтра наша фура знову не пройде кордон: під тиском влади основний одержувач в ЛНР відмовився від заявки. Привітаємо пана Плотницького, містера Суркова і моїх колишніх колег із черговою видатною перемогою. Так тримати! Припинення гуманітарних поставок від "зрадників" з ОД "Новоросія" значно зміцнить "молоду державність окремих районів України", - написав бойовик.


При цьому, як бачимо, Стрєлков назвав Донбас окремими районами України, а не незалежною республікою.



Відзначимо, що Верховна Рада України так і не прийняла закону про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).
Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці вересня президент Росії  Володимир Путін знову наполягав на наданні українською стороною особливого статусу для окупованого Донбасу, а також проведення амністії та конституційної реформи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?