Бойовики блокують пуск газу в Мар'їнку та Красногорівку - СЦКК
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики блокують пуск газу в Мар'їнку та Красногорівку - СЦКК

Бойовики блокують пуск газу в Мар'їнку та Красногорівку - СЦКК
Джерело:  online.ua

Так звана "влада" ОРДО навмисне блокує відновлення газопостачання в населені пункти Мар'їнка та Красногорівка, жителі яких уже понад року живуть без тепла і газу.

Про це повідомляється в звіті СЦКК, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Читайте також: Україна почала будівництво газопроводу в обхід бойовиків "ДНР"

Відзначається, що українські фахівці за минулий рік подали 25 заявок "владі ДНР" на проведення відновлювальних робіт, але бойовики їх наполегливо ігнорують досі.

"Окупаційна влада ОРДО продовжують свідомо ігнорувати заявки підприємств Донбасу про надання гарантій безпеки для проведення обслуговування і ремонту об'єктів інфраструктури, розташованих уздовж лінії розмежування сторін", - йдеться в звіті СЦКК.

В даний час екстреним завданням є проведення експертизи стану газопроводу-відводу в районі траси Запоріжжя - Донецьк. Також до переліку необхідних робіт внесене відновлення освітлення на станції "Мар'їнка-Красногорівка".

"Схоже, російсько-окупаційна "влада" ОРДО "турбується" про мешканців Донбасу лише на словах, свідомо ігноруючи вирішення нагальних проблем цивільного населення та питань життєзабезпечення регіону", - підкреслюється в звіті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський Газпром вимагає від України заплатити велику суму за поставлений газ бойовикам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?