Бойовики ДНР дали людям термін на зняття української символіки
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР дали людям термін на зняття української символіки

Бойовики ДНР дали людям термін на зняття української символіки
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР розпорядилися прибрати всю українську символіку на підконтрольній їм території Луганської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
«До другої річниці проголошення ЛНР повинні бути прибрані залишки української символіки. Напередодні низки знаменних і важливих свят, таких як Великдень, 1 і 9 травня, День народження ЛНР, зараз всі з вас проводять традиційні заходи з благоустрою територій. Прошу вас уважно поставитися до української символіки, яку слід ліквідувати та замінити символікою ЛНР», - сказала «заступник керівника адміністрації глави» Марина Філіппова.
Вона також додала, що станом на 1 травня символіку бойовиків потрібно привести у святковий вигляд.
«Це, в першу чергу, стосується - установ, організацій, особливо тих, що стали правонаступниками відповідних українських. Також прошу вас звернути особливу увагу на нашу символіку, там, де за час зими вона, можливо, дещо потьмяніла, слід оновити її і привести у святковий вигляд», - зазначила Філіппова.
Також вона поінформувала ватажків окупаційних адміністрацій, що в райони напередодні свят надійдуть нові банери, для того, щоб «святкове оформлення міст і населених пунктів республіки мало спільні риси, що відображають ідеї республіки».
Раніше повідомлялося, що  керівникам освітніх установ окупованого бойовиками міста Єнакієве в Донецькій області надійшла вказівка ​​з "міського відділу народної освіти" ДНР організувати роботу по вилученню книг українською мовою.
Нагадаємо, що  в Росії офіційно визнали окуповані бойовиками райони Луганської області територією України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?